YEDAŞ BORÇ SORGULAMA


Yeşilırmak nehrinin enerjisinden yararlanan Samsun, Amasya, Ordu, Çorum ve Sinop kentlerinde elektrik aboneleri Yedaş elektrik dağıtım hizmetlerinden yararlanıyor. Yedaş özellikle abonelerinin borç sorgulama işlemlerini internetten kolayca yapabilmeleri amacıyla web sitesinde fatura borç sorgulama sayfasını hizmete sunmuştur.

Yedaş web sitesinde yer alan fatura borç sorgulama sayfasında aboneler sorgulama işlemlerini birkaç dakika içerisinde Yedaş borç sorgulama işlemi ile online olarak yapılabiliyor. Herhangi bir üyeliğin gerekmediği bu borç sorgulama işlemi için aboneliğin belirlenmesi için gerekli olan bilgilerin girilmesi gerekiyor.

Yedaş borç sorgulama işlemi için sözleşme hesap numarasının girilmesi ve ardından güvenlik resmi doğrulamasını yapılması gerekiyor. Yedaş sözleşme hesap numarasını bilmeyen abonelerinin ise işletme kodu ve abone numarası ile sorgulamalarını yapabilmelerine olanak sağlıyor.

Yedaş fatura borç sorgulama işlemlerini online internet üzerinden yapabilirsiniz. Üstelik çok kolay ve basit bir şekilde. Yedaş sayfasına giriş yaparak faturanızı sorgulayın bölümünden sözleşme hesap no, ve güvenlik kodu bilgilerini girin. Ardından sorgulama işlemini başlatınız.

Bu şekilde Yedaş fatura borç sorgulama işlemleriniz tamamlamış olacaksınız. Borçlarınızın olması halinde bu boçlar size ekranda gösterilecektir. İnternet aracılığı ile bir çok işlem yapılabildiği gibi sizde herhangi bir yere gitmeden bilgisayarınızda Yedaş işlemlerini yapabilirsiniz.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


*