İBB TRAFİK YOĞUNLUK SORGULAMA


İstanbul trafik yoğunluğu en çok olan illerin başında gelmektedir ve trafik yoğunluğu konusunda vatandaşların bilgilendirilmesi amacıyla çeşitli uygulamalar kullanıma sunulmuştur. Uygulamalar yardımıyla sizler de kolay bir şekilde trafik yoğunluğunu sorgulayabilir ve trafik yoğunluğu kapsamında bilgi alabilirsiniz.

Trafik yoğunluk sorgulama işlemlerini yapmak isteyenlerin İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan uygulamaları kullanması yeterli olacaktır. Web uygulamaları internet üzerinden kullanıma sunulmuştur. İstanbul Büyükşehir Belediyesi trafik yoğunluk sorgulama işlemlerinin yapılabilmesi adına işlemek aşağıda yer alan bağlantıyı kullanması yeterli olacaktır. Bu bağlantı ile yapacağınız işlemlerde kolay bir şekilde trafik yoğunluk haritası konusunda bilgi alabilmeniz mümkün olacaktır.

Capture 2016-06-01 at 12.58.27

Resimde görülen hizmet ekranına erişim sağlamanız ile birlikte trafik yoğunluğu konusunda kolay bir şekilde bilgi alabilirsiniz. Trafik yoğunluğunda farklı renkler kullanılmakta ve böylece yoğunluğun ne kadar olduğu anlaşılmaktadır. Trafik haritası üzerinden yapacağız incelemelerde özellikle belirli bir yere ulaşınca özel bir rota belirleyebilir ve trafik yoğunluğunun daha az olduğu bölgeleri kullanarak kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz.

Bu trafik yoğunluğu haritası resimde görüldüğü gibidir ve kişilerin farklı bölgeler için bilgi alabilmesi oldukça kolaydır. Resimde görülen hizmet ekranına ulaşmak için paylaşılan bağlantıyı kullanabilir ve ihtiyaçlarınızı kolay bir şekilde giydirebilirsiniz. Trafik yoğunluğu konusunda sorun yaşayan kişilerin herhangi bir sorun yaşanmaması adına inceleme yapması oldukça önemli. Böylece en rahat yollarda erişim sağlayabilir ve ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından sunulan trafik hizmetlerinde herhangi bir ücret alınmadığından kişiler ihtiyaç halinde internet üzerinden ya da mobil sayfa aracılığıyla sisteme erişim sağlayabilmektedir. Bu kadar kolay bir şekilde bilgi alabilmesi adına pek çok hizmet geliştirilmiş ve kullanıma sunulmuştur. Hizmetler için kullanılacak bağlantı ise; http://tkm.ibb.gov.tr/YHarita/Harita_tr.aspx


Leave a Reply

Your email address will not be published.


*