6552 KANUN BİLGİLENDİRME


6552 adı ile getirilen düzenleme ile birlikte, borcu olan kişilerin 6552 kapsamında borçlarını yapılandırması mümkündür. Yapılandırma döneminde yapacağınız işlemler ile birlikte borcunuz üzerindeki tüm faizlerin silinerek, ana borç üzerinden tekrara taksitlendirme yapılması düzenleme ile imkan dahilinde olduğu için borcu olan tüm vatandaşlar imkandan yararlanmış durumdadır.

6552 ile ilgili işlemlerinizi GİB resmi internet sitesi üzerinden yapabilirsiniz. Kolay bir şekilde bilgi alabileceğiniz ve borçlarınızı ödeyeceğiniz internet sitesi üzerinden takip ederek, borcunuzu kapatabilirsiniz. Ayrıca 6552 detayları hakkında bilgi almak ve ya mevzuatı incelemek için aşağıdaki bağlantıdan yardım alabilir ve 6552’yi öğrenebilirsiniz.

Alacakların yeniden yapılandırılması ve taksitlendirilmesi ile kişilerin borçlarını ödemesini kolaylaştıran 6552 sayılı kanun ile ilgili sürekli güncellemeler yapılabilmektedir. Buradan aşağıda bağlantı linki verilen mevzuata ulaşarak tüm güncellemeler hakkında bilgi alabilirsiniz.

6552 no’lu düzenleme kişilerin farklı alanlarda yararlanabileceği kapsamlı bir düzenleme olduğu için öğrencilerin kredi ve katkı bilgilerinden motorlu taşıtlar vergilerinin alacaklarına kadar farklı ceza ve borçlar için yapılandırma imkanından yararlanabilmektedir. Her bir işlem için detaylar belirtildiği gibi kişiler çevrimiçi olarak okuyacakları mevzuat bilgileri sayesinde yapılandırma ve düzenleme hakkında güncel bilgileri öğrenebilecektir. Sizler de aşağıdaki bağlantı ile tüm bu imkanlara sahip olabilirsiniz. Yukarıdaki görselde de görüldüğü gibi 6552 bilgilendirme ile mevzuat hakkında bilgi alabilir, borç sorgulama bölümünden de tüm borçlarınızı kredi kartınız ile ödeyebilirsiniz.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


*