İĞNE OYASI MODELLERİ


2020 En Güzel Ve En Kolay İğne Oyası Örnekler

Tüm kadınların bildiği gibi iğne oyası modelleri gösterişli ve renklerle süslenmiş örnekleriyle çeyizlere güzellikler ve farklılıklar katıyor. Sizler için seçtiğimiz en güzel ve yapımı kolay modelleri sizlerle paylaşıyoruz. Modelleri yakından inceleyebilir ve sizde kolaylıkla yapabilirsiniz. 2020 yılının en güzel iğne oyaları yeni başlayanlar için özellikle model seçiminde sizlere yardımcı olacaktır.

El emeği göz nuru iğne oyaları, geleneksel kültürümüzde önemli bir yer tutmaktadır. Şimdi sizlere iğne oyaları ile ilgili bazı teknik detaylar vereceğiz.

İğne oyası yapmak için kullanılan iplikler parlak, naylon dokuya sahiptir. İğne oyası iplerini tuhafiye yada hobi marketlerde kolaylıkla bulabilirsiniz. İp dışında iğne oyası yapmak için gerekli malzemeler, iğne, makas, çakmak ve modeline göre bazı başka materyaller.

Aşağıda paylaştığımız iğne oyası görsellerini inceleyerek sizlerde yapmak istediğiniz modeller için fikir alabilirsiniz. Görmek istediğiniz iğne oyası modellerini yorumlardan gönderirseniz paylaşımlarımızda onları kullanabiliriz. Ayrıca yaptırmak istediğiniz işler için yorumlar kısmından iletişime geçebilirsiniz. İğne oyası ve tüm el işleri tüm çeyiz işleri itina ile yapılır.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


*