YURTİÇİ KARGO SORGULAMA


Yurtiçi Kargo, sunduğu hizmetleri resmi internet sitesi üzerinden de sunmaktadır. Bu sayede Yurtiçi Kargo’nun hizmetlerinden yararlanan vatandaşlar, kargo firmasını aramaya gerek kalmadan gönderilerin durumu ile ilgili bilgiyi internet üzerinden alabilmektedir.

Yurtiçi kargo sorgulamak için kargo teslimi sonrasında gönderi için Yurtiçi kargo tarafından verilen gönderi numarasının bilinmesi gerekmektedir. 12 haneden oluşan bu gönderi kodunu internet sitesindeki sorgulama ekranına yazarak gönderinin son durumu hakkında bilgi alabilirsiniz. Gönderi numarasını bilmeyen kişiler, fatura numarası, ambar tesellüm numarası ve ya çağrı numarası ile de yine aynı sorgulama ekranından sorgulama yapabilmektedir. Yurtdışı gönderileriniz için sitedeki yurtdışı gönderi bölümünü kullanabilirsiniz.

Yurtiçi Kargo Hizmetleri

Yurtiçi Kargo hizmetleri oldukça kapsamlıdır. Kişilerin kargo konusundaki işlemlerini kolaylaştırmak adına Yurtiçi Kargo tarafından evden kargo alma servisi gibi detaylı hizmetler sunulmaktadır. Böylece her türlü kargo hizmetinizde Yurtiçi Kargo telefon numarası üzerinden kurye talep edebilir ve kargo işlemlerinizi çözümleyebilirsiniz.

Yurtiçi Kargo tarafından kargo teslim alındıktan sonra kişilere fatura verilmektedir. Faturada kargo ile ilgili tüm detaylar yer aldığı gibi kargo numarası gibi bilgiler sayesinde kişilerin online olarak Yurtiçi Kargo sitesi üzerinden kargo takip etmesi kolaylaşmaktadır. Gerek alıcı gerekse de gönderici tarafından yapılacak Yurtiçi Kargo takip işlemleri ile birlikte kargonun güncel durumu görülebilir.

Yurtiçi Kargo internet sitesi üzerinden yapılacak tüm işlemlerde herhangi bir ücretin ödenmesine gerek yoktur. Bu açıdan kolay bir şekilde işlemlerinizi sizler de yapabilir ve bilgi alabilirsiniz. Bu konuda herhangi bir sınırlama da bulunmadığından dolayı istediğiniz zaman Yurtiçi Kargo internet sitesi üzerinden işlem yapabilir ve bilgi alabilirsiniz. Yurtiçi kargo sorgulama ve diğer hizmetler için aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.


1 Comment Posted

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*