ŞANS TOPU SORGULAMA


Şans Topu ülkemizde yasal yollarla oynanan şans oyunlarından birisidir. Haftanın her Çarşamba günü çekiliş yapılarak gerçekleşen Şans Topu’nda beş artı bir numara belirlenmektedir. Şans oyunundan kazanmak için en az bir artı bir bilinmesi gerekmektedir. Bu artı numara, oyunda değişiklik için yapılmış ve artı numaranın bilinmesi durumunda kazanç durumu daha da artmaktadır. Şans topu çekilişinin ardından Milli Piyango İdaresi’nin resmi internet sayfası üzerinden paylaşılmaktadır. Bu sayede oynadığınız kuponların tutup tutmadığını öğrenmek için Milli Piyango İdaresi’nin bu sayfasına giriş yapmanız yeterli olacaktır. Üstelik bu sayfada yer alan ikramiye tutarları üzerinden inceleme yaparak da ne kadar kazanç sağladığınızı kolayca öğrenebilirsiniz.

Geçmişteki Şans Topu Sonuçları Öğrenme

Geçmişe yönelik olarak da şans topu için sonuçlar öğrenilebilmektedir. Bu bakımdan kişiler güncel hafta dışındaki şans topu sonuçlarını öğrenmek için de aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilmektedir şans topu Türkiye’de 2001 yılından beri oynanan bir şans oyunudur ve ilk defa 20 Haziran 2001 tarihinde oynanmıştır. Bu tarihten itibaren çekilen tüm şans topu sonuçları sisteme yüklenmiş ve kolay bir şekilde bilgi alınması sağlanmıştır. Üstelik sadece ilgili haftada çekilen numaralar değil, o hafta çekilen numaralara göre kazanılan ikramiyeler, ikramiyelerin tutarları, kaç kişinin doğru tahmin ettiği gibi detaylar da görülebilmektedir.

Bu açıdan şans topu için açılan online internet sitesi işleri çok daha kolay bir hale getirmiştir. Unuttuğunu bir kuponu bulan kişi şans topu sitesi üzerinden geçmişe dönük olarak sorgulama yaparak şans topu sonuçlarını öğrenebilir ve böylece kuponun tutup tutmadığını değerlendirebilir. Üstelik şans topu ile ilgili alınacak tüm bilgiler ücretsiz ve kolay bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir. Bu bakımdan aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterli olacaktır.

ŞANS TOPU SORGULAMA İÇİN:


Leave a Reply

Your email address will not be published.


*