VODAFONE MÜŞTERİ HİZMETLERİ


Türkiye‘de hizmet veren GSM operatörlerinden bir tanesi Vodafone olurken Vodafone tarafından sunulan hizmetlerden yararlanarak kişiler kolay bir şekilde iletişim kurabilmektedir. Kişilerin aldığı hizmetlere dair yaşadığı sorunlarda ya da destek alması gerektiği durumlarda Vodafone müşteri hizmetleri üzerinden görüşme sağlanmalıdır.

Vodafone müşteri hizmetleri ile yapılacak görüşmelerde kişilerin yaşadığı sorunlara yönelik çözümler üretilecek ve herhangi bir sorun yaşanması önlenecektir. Bu bakımdan sizler de Vodafone müşteri hizmetleri üzerinden destek alabilir ve yaşadığınız sorunlara çok kısa süre içerisinde çözüm bulunmasını sağlayabilirsiniz. Vodafone müşteri hizmetleri ile yapılan görüşmelerde kişilerin hangi konuda işlem yapacağına göre seçim yapılması gerekmektedir. Telefon ile yapılan görüşmelerde telesekreter kişilerin yapacağı işlemlere göre telefon üzerinden tuşlama yapmasını istemektedir. Bu bakımdan menüleri dinleyerek en uygun bölümü seçmeli ve işlemlerinizi bunun üzerinden sürdürmelisiniz.

Pek çok işlem sesli yanıt sistemi doğrultusunda müşteri temsilcisi ile görüşmeye gerek kalmadan tamamlayabilmektedir. Bunun yanı sıra kişilerin çağrı merkezi temsilcisi ile görüşmesi gerektiği durumlarda kişilerin kolay bir şekilde iletişim kurabilmesi de mümkündür. Çağrı merkezi temsilcileri ile yapılan görüşmelerde kişilerin yaşadığı sorunları kısa ve doğru olarak aktarması gerekirken yapılan bu işlemlerin sonrasında çağrı merkezi temsilcisi tarafından gerekli destek sağlanacaktır. Telefon üzerinden yapılacak bu işlemler sayesinde kişilerin yaşadığı sorunlara destek verilecek ve sorunsuz bir şekilde Vodafone’dan hizmet alınması sağlanacaktır.

Vodafone Müşteri Hizmetleri Bilgileri

Vodafone müşteri hizmetleri ile iletişim kurmak ve destek almak isteyen kişilerin yararlanabileceği bilgiler aşağıda görüldüğü gibidir.

Şirket Ünvanı:   Vodafone Telekomünikasyon A.Ş

Adres: Vodafone Plaza Büyükdere Cd. No:251 Maslak 34398 İstanbul

Vodafone Merkez Telefon Numarası:   +90 850 542 00 00

Vodafone Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 542

Vodafone abonesi olmayanlar için hizmet numarası:  0 (542) 542 00 00

Mail: medyamerkezi@vodafone.com.tr


Leave a Reply

Your email address will not be published.


*