4A EMEKLİLİK KAYDI


4A emeklilik durumu ile ilgili bilgi almak isteyen kişilerin 4A emeklilik kaydına ulaşması yeterli olmaktadır. Emeklilik üzerinden yapılacak işlemlerle birlikte kişilerin emeklilik durumu belgelendirilecek ve böylece ihtiyaçlar karşılanacaktır.

4A Emeklilik Kaydı Nasıl Alınır?

4A emeklilik kaydı almak isteyenlerin mutlaka e devlet üzerinden işlem yapması gerekmektedir. 4A emeklilik kaydı işlemleri için internet üzerinden yapılacak işlemlerde kişilerin dikkat etmesi gereken en önemli detay internet üzerinden üyelik bilgileri ile bilgi alınabilmesidir. E devlet üyelik gerektirdiğinden dolayı kişilerin üyeliğe sahip olması ve bu üyelik bilgilerini sisteme giriş yapması gerekmektedir. Bu işlemlerin yapılmasının ardından kolay bir şekilde 4A emeklilik kaydı bilgisine ulaşım sağlanacak ve bu ekran üzerinden kolay bir şekilde hizmetler alınacaktır. Herhangi bir sorun yaşanmaması adına sizler de emeklilik durumunuzu kontrol edebilmek adına internet üzerine sunulan hizmetten yararlanabilirsiniz. İnternet aracılığıyla sunulan hizmetler pek çok konuda kolaylık sağlamakta ve vatandaşların herhangi bir kuruma gitmeden bilgi almasının mümkün kılmaktadır.

Üstelik e devlet hizmetleri ücretsiz olduğundan dolayı kolay bir şekilde bilginin alınabilmesi ve emeklilik durumunu kontrol edebilmesi söz konusudur.

Capture 2016-06-01 at 12.58.53

Resimde görülen hizmet ekranı için kişilerin aşağıda paylaşılan bağlantıyı kullanması gerekmektedir. Bağlantı üzerinden yapacağınız işlemlerde öncelikli olarak resimde görülen giriş ekranından giriş sağlanmalı ve bu ekran üzerinden işlemlerinizi gerçekleştirmelisiniz.

Sistemde yer alan kimliğimi şimdi doğrula bölümünden üyelik bilgilerinizi gireeceğiniz alana ulaşmanız ve bu alan aracılığıyla işlemlerinize başlamanız gerekir. Böylece kolay bir şekilde 4A emeklilik kaydı işlemleri yapabilir ve konuyla ilgili istediğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz. Hizmetler ücretsiz olduğundan dolayı herhangi bir ücret ödemeden bilgi alabilmeniz, gerektiği durumlarda ise emeklilik kaydınızı ulaşabilmeniz oldukça kolaydır. Bu bakımdan paylaşılan bilgiler dahilinde işlemleriniz yapmanız yeterli olacaktır. Kullanılması gereken bağlantı ise; https://www.turkiye.gov.tr/4a-emeklilik-kaydi


Leave a Reply

Your email address will not be published.


*